Steenstraat Bericht 1

Beste bewoners van Steenstraat 73–77A,

Op het moment zijn wij hard bezig met het verbeteren en veiliger maken van de panden.  We stellen het op prijs als jullie hieraan mee willen werken. De hal en de gangen worden soms als opbergplek gebruikt of voor het plaatsen van lege flessen en oud papier. Dat is niet de bedoeling. Persoonlijke eigendommen hou je in je kamer. Glas kan in de glasbak, restafval in de ondergrondse container aan de overkant van de Steenstraat, plastic en papier wordt van de Steenstraat of Van Muylwijkstraat opgehaald op dagen die op de afvalwijzer van de gemeente staan vermeld.

Dat de gangen leeg zijn is niet alleen een stuk netter, de gangen zijn ook vluchtwegen in geval van calamiteiten, dus die moeten op last van de brandweer vrij worden gehouden.

Verder willen wij Jaap van Buuren bij jullie introduceren als huismeester. Jaap loopt al jaren mee in de Steenstraat en weet dus helemaal de weg. Jaap zal regelmatig een ronde door het pand maken en waar nodig onderhoud plegen. Schroom niet om hem aan te spreken als je iets op je lever hebt.

Tot slot hebben wij een site gemaakt waarop wij jullie als bewoners op de hoogte willen houden van lopende zaken. Jullie kunnen daarop ook vragen stellen of een reactie achterlaten. Zouden jullie je e-mail adres achter willen laten op http://verhuur.klaarvoorgebruik.nl. Dan houden we jullie in het vervolg per email op de hoogte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *